Superpower Elina

Uppe 7 imorse, pigg och glad trots att bara ha sovit några timmar. Insåg fem i 8 när jag kliver ut i solskenet att jag inte har någon cykel. Den står på vasaplan där lillebror lämnade den senast. Panik! Sprang in till stan och cyklade sedan som en idiot till universitetet. Seminariet började 8.15 och jag behövde skriva ut papper på biblioteket innan. På något väldigt mirakulöst vis så står jag med papperna i handen kl 8.12 utanför grupprummet. Jag måste ha oanade superkrafter.

Nu ska jag ta ett piller som jag fick med posten idag. Mamma skickade nämligen esberitox som motverkar förkylning. Hon känner mig himla bra för jag skulle a l d r i g lägga ut pengar på några humbojumbo piller. Hon skickade det helt sonika med posten utan att jag visste om det. Så nu är det bara att knapra piller så min stackars mamma inte behöver oroa sig för att jag ska bli förkyld.


Kommentera
Anna:

Esberitox har jag inte fått på posten än men häromveckan skickade mormor ett stort vadderat kuvert på posten med fyra påsar tunnbröd i. Funkar bra för att motverka såväl tomma kylskåp som magar.

2009-05-15 @ 11:49:10
URL: http://norrlander.blogg.se/

Kommentera gärna mitt inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback