jag och mitt liv som Bridget Jones

Fantastisk dag idag. Står just nu och blåser mitt underställ med Mis hårtork. Min egen hårtork.. Ja. Asch, det finns för många historier om hur jag klantat mig. Den här kan ni ju lista ut själva, hur jag förstörde min hårtork dvs. Kan säga att hårtorken nu hostar och låter väldigt intressant, snurrar väldigt sakta samt att jag saknar x antal hårstrån på min skalle. Men. Efter jobbet idag ställde jag mig i duschen med underställ och skidkläder på, dom stank av så jäkla mycket svett! Glömde dock att tänka på att alla andra underställ är i tvätten på Nangi. Så står nu och torkar dem med hårtork för att kunna åka till Trun på skidorna. Är så förbaskat tokigt fint väder så måste bara ge mig ut. Har som sagt löjligt mycket tid över nu när jag bara jobbar förmiddagar och plugget klart. Får se om dom här kläderna nånsin blir torra dock. Finns det inget bättre sätt att få dom torra snabbt än att stå här med hårtork?
 
update: 1,5 mil på 59 minuter! Tjoho, personbästa! Okej okej mest nerför och bra före idag och kvällssol hela vägen, men ändå. Personbästa! :)

Poff

Plötsligt har jag väldigt mycket tid över. Var tidigare idag och klättrade, tredje gången den här veckan. Om jag minns rätt. Om två veckor är Engadin Marathon (vi anmälde oss till ett nytt eftersom vi missade det som var här i regionen). Den här gången är det 4,2 mil och extreeeemt många deltagare och väldigt långt hemifrån. I närheten av St Moritz för att vara mer specifik. Jag kan inte minnas riktigt senaste gången jag stod på längdskidor. Borde egentligen ge mig ut nu. Kanske jag ska göra det. Ja. Jag ger mig ut. Jag har ju ändå tid. Tänkte att jag skulle berätta om amerikanska barnen jag varit skidlärare till denna veckan, om hur det var förra veckan när syrran va här. Men jag har fått ny skidjacka, handskar och mössa. Måste testköra! Hörs!
update: synd bara de toksnöar ute. haha. nåja, jag är pepp! en halvtimme får de bli iaf.
 

Ingenting är omöjligt - fortsätt drömma!

Drömmar är något av det bästa som finns. Det får oss att sträcka efter det som först verkar onåbart, får oss att pröva våra vingar, gör att världen blir en bättre plats. När jag såg dokumentären om Anja fällde jag tårar flera gånger om. Hur cool är hon inte? Hur mycket har hon inte presterat? Hon är grym! Kolla dokumentären om ni har tid över, det är mitt tips för idag. Se dokumentären här på SVTPlay

Puderpuff

Tokfin snö som fallit senaste dagarna o igår sprack det upp. Passade på att åka några puderåk, hur fluffigt som helst :) inte tokvarmt heller så ren njutning. Här ett foto på Danne under travers till en topp.


Syrran i Disentis!

Har världens bästa besök här, så lite dåligt med uppdatering i vanlig ordning. Kör inatt till Zurich och sen så fort som möjligt tillbaka till Disentis för att joooobba tidigt.
 

Hemma hos oss

Står ett par tulpaner som danne köpte för att fira vår årsdag.
Knaprar jag glycerintabletter och hoppas bli frisk

Markooo

 
 

RSS 2.0