SJUKT TAGGAD!!!

Kommer bli sjukt fett att se Metronomy på lördag!

Jag hade tid över i Hellesylt

Tre timmars väntan i Hellesylt efter att ha åkt en helt vidunderlig färd med färjan från Geiranger genom Geirangerfjorden.

Väl framme i Hellesylt så roade jag mig med att ta lite foton.

Tid är tid är tid

Tid till eftertanke

Tid till omtanke

Tid att finnas

Avskedsfest

Det är sant. Jag åker väldigt snart hem härifrån. Och jag ser något helt otroligt mycket fram emot att få komma hem och battlas med mygg på riktigt. Den norrländska sommaren har fattats mig länge.

Vi hade en "avskedsfest" eller snarare en riktig fest helt enkelt i lördags. Här är alla vi som bor tillsammans samlade på ett foto. Alla utom Linn, som åkte hem tidigare. Kommer sakna dessa tjejer alltså!En bild säger mer än 1000 ord


Solnedgång i Geiranger


Min förkylning har blivit bättre eller febern har åtminstone släppt. Blir fortfarande väldigt lätt andfådd och låter himla roligt när jag pratar pga min täppta näsa. Har jobbat på, mitt sjuka tillstånd till trots, så har nu två lediga dagar i rad och känner mig nöjd faktiskt. Imorgon åker jag och Linn till Eidsdal för att fixa bankkonto så vi äntligen kan få vår lön!

Jag önskade mig ett rejält åskväder tidigare och vi har faktiskt haft kallare väder nu ett tag med regn och moln på himlen. Det har varit skönt när jag varit såhär sjuklig. Men solen får gärna komma tillbaka!

Bilden är tagen från mitt sovrumsfönster för ungefär 4-5 dagar sedan.

men YAY!

Metronomy, som spelats på repeat på min ipod hela våren och sommaren, kommer till Östersund i slutet av juli. Iiih!

Förkyld och ynklig

Tack snälla för fina kommentarer och peppning via sms och internet, saknar er där hemma!

Har en tokig förkylning, slapp turligt nog serveringen ikväll. Men städade imorse. Och febern är helt vansinnig. Jag och Linn har ätit chokladbollar och fruktsallad ikväll. Jag har tur som har personer som orkar hänga med mig fast jag låter så märkligt (riktigt tätt i näsan och harklig i halsen)

De andra ska ut på kickoff för temakvällar på union ikväll. Jag blir kvar här. Hörs snart igen!

Kort uppdatering

Har små förkylningskänningar.
Ikväll har det äntligen regnat.
Sol tio dagar i sträck och jag har fått lite färg.
Mysigt och skönt att ha stöd från vänner här.
Snart är jag hemma igen.

Kontakt med omvärlden

Tack vare Linn har jag kunnat lägga upp lite inlägg och bilder här i bloggen och jag har fått lite kontakt med min omvärld utanför Geiranger igen. Så spanks till Linnet för att ha lånat ut sin rosa panter till mig ikväll!

Hotellet jag jobbar på.

Dubbla regnbågar, som båda slutar ovanför hotellet. Behöver man säga mer än så?
Bilden tagen för ungefär 2-3 veckor sedan.

Solen steker på häromkring

Helt vanvettigt varmt har det varit i över 10 dagar i sträck nu och jag börjar nästan längta efter ett ordentligt åskväder. Tog mig till och med ett dopp i fjorden igår, bara för att det var så förbaskat varmt. Det slutade med att jag blev bränd och har skinn som en kokt kräfta (rött) idag. Över HELA kroppen. Min mage blev orsak till skratt på jobbet igår. Fniss. Saltvattnet och solen frätte hårt på min hud tyvärr. Men jag hoppas på en bränna till slut. Idag är min lediga dag, så har tvättat, försökt så gott det gått att hålla mig undan solen. Ett hopplöst projekt. Har också vandrat in och tillbaka till centrum, samt ätit mumsig körsbärspaj. Körsbären är mooogna här, mhm!

(Om ni tittar noga ser ni en körsbärskärna flyga förbi)

(Inte jag som badar)
Veteranträff i Geiranger

Massa spännande bilar med gamla spännande människor samlades i Geiranger förra helgen, men jobbade sjukt mycket så hann aldrig ta mig in till centrum (eller johodå, dit var jag, men hade inte kameran med mig bara)  och fota några vettigare bilder än såhär. Sorgligt nog.RSS 2.0