Foton från Zagreb


Tog in på lyxhotell

Strosade runt i parkerna.
Fiin!

Försommar tydligen populär för bröllop..

Åt middag ute och strosade sedan runt lite till.

Fred.


Foton från Belgrad


24 timmar senare


Vansinniga 24 timmar har passerat. Vi firade idag att vi tog oss till Zagreb. Att aka i Serbien och Belgrad med tag ar nagot att aldrig rekommendera! Vi hade tre las i var kupe + att vi knot handdukar for att undvika att nagon skulle ta sig in. Tank er da 40 gradig varme och ingen air condition och 6 personer i en liggvagn samt inget vatten och manga langa stopp + 3 passkontroller. De i vagnen bredvid blev bestulna pa flera tusen kronor. Val framme i Belgrad var hostelet katastrof, staden mork och vi helt slutkorda. Vi akte helt enkelt vidare till Zagreb och har nu efter att ha checkat in pa hotell, atit middag och strosat runt i staden fallit for Kroatien och Zagreb - hur vackert som helst. Da planerna andrades snabbt sa fortsatter vi imorgon kl 7 till Split och laddar upp batterierna infor slutetappen med Italien, Frankrike och Spanien. Datorn har pa hotellet ar seg, sa inga bilder. Men det kommer har i dagarna. Det ar for ovrigt varmt har! Fast nu helt okej da hotellet har ac, hoppas pa somn inatt. Ta hand om er, hoppas ni fatt lite varme, vi skulle garna ge er nagra plusgrader. Kramkram!

Lite foton fran Wien


Wien är supervackert och jag har hittat mitt drömjobb - jobba som kusk! Fiacre riding yo!

Sjukt varmt de här dagarna, över 35+ varje dag!

Sa vi badat i Kaiserwasser och solat massor :)

Akte ut till Schönenbrunn slott, fett palats för Habsburgarna

Parker at alla möjliga hall.

Rospaviljong

Och tva svettiga turister

Gick ut fredagnatt

Mohrenbräu - betzder mörkbryggt, sjukt märke pa en öl...

Nu är vi i Wien

Nu är vi i Wien, lägger ut lite extra pengar för att göra ett sista inlägg om hur förbaskat varmt det ääär! Vi haller pa svettas ihjäl, solade hela förmiddagen och ska nu snart ut till gamla Donau för att ta ett bad. Var tagresa var förövrigt ett äventyr, började med att en kines lyckades trycka in handbromsen sa taget tvärstannade när vi bara akt runt tio minuter. Sedan var vi 6 personer i den minsta sovkupe jag sett i mitt liv, men vi överlevde även det äventyret.


Det vi sett av Wien är supervackert. Dessa rosor större än en handflata!

Och massa historiska byggnader, museum osv. Men foton för det hinns senare.

Detta fotot är för 15 min sedan - vi lever!
Varma krama fran Wien!
:)


Berlin i bilder

 
Anlände till Schönefeld tidigt 7 juni

Började direkt turista runt, efter att ha checkat in pa varat hostel. Hittade min bar i östra Berlin.

East side gallery.

Donkey in Berlin to the right.

Slutet av dagen slutade pa taket av denna byggnaden med vy över hela Berlin.

Alexandr Rodin gav mig en otroligt vacker kopia av tva av sina tavlor, gratis, bara för att jag berömde hans konst. Det där huset gav mig inspiration för en livstid. Trappuppgangen full av grafitti och konstnärer och skapare med studio och galleri i alla rum.

Hamnade i Tiergarten dag 2,
Gick ut mot Kreuzberg, hamnade pa Colours - asbra 2nd hand shopping! Vara väskor är redan för tunga!

Köpte äntligen ett par nya skor

Sa mina gamla Converse fick stanna i Berlin.

Där de än idag hänger i en ek i Monbijouparken. :)


Framme i Berlin!

Fatt lana internet av en av killarna som bor har i samma dorm som vi. Dagen har gatt asbra, fran att ta buss till centralen kl 02:48 till att hitta fran Schoenefeld till varat hostel till att hitta east side gallery till att hitta billig lunch och middag osv osv. Har massa grymma foton, men da det ar wi-fi och gratis sa gar det rent ut sagt skitlangsamt att ladda upp bilder. Kanske gar battre en annan dag. Nu har vi duschat, atit och ska krascha i sang. Imorgon vantar 2nd hand -jakt, brandenburger tor, checkpoint charlie, tiergarten och framforallt 20 grader och sol i Tysklands huvudstad :)

Nu pirrar det i magen!


Håll tummarna åt oss är ni snälla?

Stackars Slovakien - deras värsta naturkatastrof orsakat av översvämningar på ett århundrade. Ser inte bra ut i övriga Centraleuropa heller, men vad kan vi göra mer än att hålla tummarna att det blir toksoligt och torkar upp fort? Om regnet och flodöversvämningarna håller i sig får vi helt enkelt ändra rutt, avboka tågbiljetter och hostels.


Bredvidfoton från photosession i solskenet på nationaldagen
http://idagkonst.blogg.se
Snart pressrelase!

En egen täppa


1. Börja varje morgon med en skiva hembakt surdegsbröd med ekologiskt smör och en skiva ost ovanpå.
Ett litet piller med omega-3 skadar inte heller.

2. Börja påta och borsta runt på balkongen. En dag står du där med krukor fulla med växter som kruksallad, basilika, jordgubbsplantor, zucchiniplantor, ärtskidor, tomatplantor osv osv. Allt som passar i en sommarsallad.

3. Det är fint och du blir glad och din lillasyster trivs fint på balkongen.

4. Alla balkonger borde få ha såhär fint tycker jag. Max 80 kr behövs lägga ut. Fint.

up and down them hills
RSS 2.0