Klättervärme

Laddar lite snabbt upp några foton från klätterhelgen i Ponte Brolla i italienska delen av Schweiz där vi hängde  i helgen, stört varmt, ständigt runt 30 grader varmt. Vi hade turen att vara nära en strand så badade mycket.Vi påverkar varandra hela tiden

Att vara i lugn och ro inombords märks så mycket mer än man kanske tror. Hur vi mår reflekteras i våra relationer. Tar vi hand om oss själva och värdesätter oss själva så tar vi av bara farten även hand om varandra och ger varandra energi. Det märks så väl om en person med mörker och ilska inombords dyker upp och tar energi från en, det är som att det blir tungt att andas och svårt att göra något. Att ge kärlek, tid och omtanke till varandra är den finaste gåva man kan ge någon. På ett sätt som saker och pengar aldrig kan.
 

"When someone at peace and free from hurry enters a room.. that person has a calming effect on everyone present." - Eknath Easwaran

 

“Go within every day and find the inner strength so that the world will not blow your candle out” - Katherine Dunham

 


Hillary Clinton

Interviewer: Okay. Which designers do you prefer?
Hillary Clinton: What designers of clothes?
Interviewer: Yes.
Hillary Clinton: Would you ever ask a man that question?
Interviewer: Probably not. Probably not.

Geträddning

Vi hittade några små söta getter som hade fastnat i stängslet när vi var till sopsorteringen förra veckan


Oberalpklättring

Överraskades med middag, övernattning uppe i Oberalp, 2400 möh, igår. Hur fint som helst, om även vårat läger blev nerregnat om natten, eller ja, molnen passerade förbi och inuti molnen fanns det regn, vi krockade helt enkelt med dom inintentionellt. Sen har vi klättrat hela dagen, soligt som attan! Huvudet var inte med idag och klättrade därefter, men så jäkla vackert att det var fantastiskt ändå. Jag var här i början av juli, den gången var det snö uppefter hela klippvägen så gick inte att klättra så mycket. Nästan allt borttöat nu däremot, men häftigt att fortfarande snö kvar. Sjön vi slog läger bredvid var ett populärt tillhåll för vandrare märkte vi under dagen, men även för badare, vi passade också på att ta ett dopp innan vi drog oss hemåt - kallt men skönt! :)
Vid vattnet om natten
Soluppgången
Lite av utsikten uppe på klippan
Stört trött tjej. 

Klettersteig i Flims

I Juli när vänner till Danne var här gick vi en klätterstig upp mot Pinut, i närheten av Flims, och vandrade tillbaka ner i andra dalen. Fint om något!
 
 
 

RSS 2.0