Från andra sidan

Jag känner mej hemma här. Det är därför jag inte syns/hörs. Bakade semlor igår. 60 stycken. Som tog sammanlagt 7 timmar innan de slutligen blev klara, klockan kvart över 3 på natten. Fantastiskt god frukost med semlor och hemmagjord mandelmassa när vaknade upp imorse.

Varit sjuk länge, men fått antibiotika nu så känner mej redan bättre efter att det har gått några dagar på kuren. Jobbar rätt så mkt närmaste dagarna, vilket känns bra då jag ändå inte kommer kunna åka bräda som jag egentligen vill.

Inte tvärbra på att skriva eller fota eller något sånt alls. Men trivs oförtjänt bra. Känner mej som sagt hemma. Och tänker att det är kanske gott nog att höra, för er som fortfarande går in på denna sida var dag i hopp om att jag ska ha uppdaterat, dvs.

Nästa helg drar vi till Zurich för elektrofestival för att se bl a Justice, Nero och Yuksek live, något jag sett fram emot i en månad typ. Och den här helgen är det Fastnacht, utklädda människor paraderar med trumpeter, trummor och hela kittet runt gatorna, rätt så festligt.

kälkrace


Hajk upp på berg och riktig freeride


Magisk dag igår. En timmes hajk upp upp upp på bergstopp. Sol och blå himmel. Många höjdmeter. Och sedan kravla över och åka orörd puder ner till Sedrun som är grannbyn på andra sidan. Kom små laviner när jag åkte första biten, hjärtpulsen ökade men var ändå tryggt då vi var flera som åkte tillsammans. Känner mig fantastiskt hemma här bland bergen och i snön. En glädje som lägger sig djupt i hjärtat och sprider sig i hela kroppen. Fotot är från när vi går transport i dalen efter första toppåket och är på väg ner till Sedrun.

yes!

Ut på skidspåret och körde skate idag!! Så jäkla gött. Livsgnistan åter gånger tusen! Älskar snön här, alla möjligheter finns några fotsteg bort. Klagar inte :) ätit tacos med amanda. pluggat lite. skype med jenfa och ska ikväll iväg och åka kälkrace i sedrun!

Vad har hänt sen senast då?

En  del after-ski
Massa brädåkning
Och en del urspårningar

RSS 2.0