Uppgraderingar i Swissland

Sådärja, snön faller i omgång två, den här kommer säkert töa bort den med men det är härligt att vintern verkligen är på väg nu. Foto från köksfönster och takfönstret i köket. Har fått en mobil som äntligen funkar så nu kan man nå mej igen, på schweiziska numret dvs. Klättrat med en kompis idag, såå vansinnigt nöjd för det var första gången utan att den person som lärt upp mej var med eller i närheten. Och den här gången fick jag plocka fram min pedagogiska sida och lära ut till någon som haft väldigt lite med klättring att göra. Extremt befriande att känna att jag klarar att leda själv på leder som jag vet att jag bara för några månader sedan svor över, hade problem med och då klättrade med topprep.. Och nu utan att känna någon rädsla över säkring eller något alls, trots att första gången och sådär.. Bara ett flyt i kroppen. Härligt. Ska nu ta ett långt bad och fortsätta på Dianas självbiografi.


Hej cadlimohyttan

Några foton från den veckan pappa var och hälsade på här i alperna tänkte jag bjuda på. Eller ja, från de två dagar vi var ute och vandrade.
Vi började uppe vid lukmanierpass

Viss kartläsning ibland 

Men allt som oftast är alla stigar väl utmärkta och med skyltar allt eftersom
Pappa var glad
Fantastiska utsikter, som vanligt i Schweiz

Mestadels fina fint förberedda leder
Några sjöar
Här framme vid hyttan
Foto av cadlimohyttan efter frukost och soluppgång morgonen efter och vi på väg vidare
Hitta hyttan vi övernattade i
Morgonen efter besteg vi en topp mittemot stugan, här ungefär 2600 möh
Och sen gick vi tillbaka ungefär samma väg

Pappabesök

Har pappa på besök i Schweiz, varit ute på hyttetur bland annat. Tar itu med att uppdatera bättre när tid finns efter helgen.

RSS 2.0