1,5 mil solsken

Känt mig lite bättre så testade att köra längd till Trun. Superfint spår delvis, hårt, på andra ställen för isigt. Regnade igår,så de partier som legat i skugga hela dagen var verkligen som skridskobana. Men gick bra. Det som är bra med att åka den sträckan förutom att det för det mest är utförs är att man får gratis tågresa tillbaka, så satt i solskenet, åt lite torkad mango och väntade in tåget efteråt och kände mej som att jag levde min egen lilla schweiziska idyll 


På jobbet


Idel besvikelser

Sjuuuuuk!! Varit däckade i fyra dagar och idag var maratonet i surselva men omöjligt för oss att köra.. Trist.. Hur fint väder som helst så viss frustration i oss att vara inomhus så mkt. Vi åkte upp på berget bara i eftermiddags för att få luft och va utomhus lite. Mycket snor o slime i luftvägarna så inte så häftiga i backen. Men som sagt skönt att va ute. Och himla speciellt ljus en stund.


Skidor och spa

Efter jobbet och hemmapyssel åkte vi till grannbyn för några kilometer längd, sen käk och sen kvällen på spa, stört bra dag! Härligt med ångbastu med eukalyptus :) fanns också typ fotbad med stenar i botten som man går runt i utomhus. Danne nöjd med risbollen, därav blev det iaf foto på maten, tyvärr enda foto från dagen.


Bolero säger hej

Klar med plugg!! Nu väntar jag bara på resultat på hemtentorna och kan sen ta ut min kandidatexamen! 1,5 år försenat.. Det töar och snöar om vartannat just nu, idag toksnöar det, dyngblöt efter två timmar skidskola. Åker ikväll på spa för att fira slutet på kurserna :) Bolero ville väldigt gärna hälsa till Sverige - om någon har äpplen till övers så skicka dem till oss!


Lugna jobbveckan

Den här veckan har varit lugn jobbmässigt men stressigt studiemässigt. Har verkligen slutspurt nu och inlämning av hemtentor som vi fick förra veckan. Imorgon ska den största hemtenta in, om Mellanösterns moderna historia. Är inte vidare bra förberedd så sitter här och försöker tokskriva sista frågorna på en lördagkväll. Inser bland annat att jag inte alls kan mycket om det Osmanska riket, verkligen inte så bra som just den frågan kräver av mig. Så jag sitter istället och letar rätt på en bild som kan visa för er hur lugnt jag haft det på jobbet den här veckan. Hade först 5 barn, men tre var så bra redan efter en dag att de fick gå upp ett steg till nästa skidlärare, så fick tre andra barn, varav en blev sjuk under veckans mitt, så då var det bara fyra små kvar. Haft kul med dem den här veckan, gått relativt smärtfritt och alla lärde sig jättemycket. Så jag tänker att jag kan bifoga ett foto från sista dagen då vi hade slalomtävling :) 
 

Käserei - Osteri

Nere i byn, precis i början av det skidspår som är pistat till trun finns en ekologisk ladugård och ett Osteri. Alltid tyckt det låter så roligt på tyska och att skylten är lite roligt placerad i skidspåret :)


Jobbet

Allt som oftast är det chill på jobbet, framförallt när har barnen som börjat lära sig bromsa, då finns det tid att njuta av soluppgången över bergstopparna vid nio-tiden


Att skjuta upp saker

Idag körde vi 1,5 mil i skidspåret till en närliggande by och fick skjuts hem av en bekant. Känner av det lite i lungorna nu såhär efteråt ändå. I pinsamt dålig form för att köra maraton om mindre än en månad! I övrigt så töar det läskigt mycket här just nu, utanför fönstret så ser det nästan ut som att det regnar bara för att det töar så mycket från taket. Har jättemycket plugg att få klart nu närmaste veckan. Har skjutit alltför mycket på inlämningar så sitter nu med tre hemtentor, två uppgifter och ett projektarbete som måste bli klart tills på torsdag. Men det ska funka att få klart, har stenhård planering och disciplinen igår var bra, hoppas det håller i sig så går det vägen. Hoppas ni har det gott, vilka ni nu är som läser, nu måste jag skriva mer om plattektonik! Kram!

Brädkompisar


RSS 2.0